Peder Oxe Haslev

Peder Oxe Haslev

En aktiv spejdergruppe

Oxe-hjemmespejd 2.0

Spejderaktiviteter er normalt noget vi løser sammen med andre i vores bæverfamilier, ulvebander og patruljer. Lige nu passer vi på hinanden – og tager ansvar – ved at være adskilt.

Vi giver derfor nu mulighed for at lave nogle spejderaktiviteter, der er målrettet de enkelte enheder, mens vi fører tålmodighedskrig mod Corona-virus.

Hvis du vil tage mærket “Oxehjemmespejd”, printer du skemaet, du finder her på siden og udfylder det efterhånden, som du har løst opgaverne. Har du ikke mulighed for print, så tegn et skema selv. Skemaet tager du med til spejder, når vi starter op igen.

Når du har løst 10 ud af de 15 opgaver for din enhed, har du optjent mærket “Hjemmespejd 2.0”, som er særligt udviklet til denne periode. Du må gerne løse mere end 10 opgaver.

OBS: alle enheder skal løse opgave 1 og her er skabelonen.

Du skal løse opgaverne alene. Alle hjælpemidler er tilladt (fx søskende, forældre, internet m.v.). Du bestemmer selv, hvilke opgaver du vil løse og hvornår. Besvarelserne mailes til din enhedsleder på mail, sms eller messenger efterhånden som opgaverne løses

Se under de enkelte enheder hvordan du dokumenterer!

Vi vil også blive rigtig glade for at modtage et par fotos på SMS eller på Facebook i gruppen ”Peder Oxe gruppe Haslev”.

Hvis vi ikke kommer til spejder foreløbigt, vil vi lægge nye opgaver op med jævne mellemrum, så du kan tage en udvidelse til Oxehjemmespejd. Men vi håber selvfølgelig allermest, at vi snart ses til spejder.

Overvejer du at tage andre mærker mens du er hjemme, er det vigtigt, at du kontakter din enhedsleder først.

Skemaet finder du her

Bævere
Ulve
Juniorer
Spejdere
Seniorer
Rovere