Peder Oxe Haslev

Peder Oxe Haslev

En aktiv spejdergruppe

Alle: Familieweekend den 3.-4. marts

22. januar 2018 · 1 Familiespejder, 2 Bæver, 3 Ulve, 4 Junior, 5 Trop, 6 Senior, 7 Rover, Grupperåd, Leder, Nyheder, Tambourkorps · Skrevet af oxered

Peder Oxe inviterer hermed alle gruppens spejdere med søskende og forældre på familieweekend på Klinteborg, ved Fårevejle d. 3. – 4. marts 2018.

Vi har bestilt hytte efter, at vi bliver rigtigt mange mennesker, så vi håber, at I allesammen tager godt imod invitationen og straks afsætter weekenden til en god oplevelse sammen med jeres børn og deres spejderledere.

Vi skal overnatte i familierum på klinteborg eller i telt efter eget valg, lave mad over bål. Desuden vil weekenden indeholde masser af spejderhygge, aktiviteter og forskellige workshops f.eks. fedtsten, filtning, trommeøvning eller GPS. Vi vil forsøge at koordinere kørsel for deltagere uden egen transportmulighed.

Se invitation på forsiden!