Peder Oxe Haslev

Peder Oxe Haslev

En aktiv spejdergruppe

Junior: Weekendtur

6. september 2017 · Nyheder · Skrevet af oxered

Så er det tid til årets første juniortur. Vi skal til Nordrup-Øster, hvor vi har lånt en spejderhytte.

Vi skal sove i telt og lave mad på trangia. Teltene skal vi selvfølgelig selv rejse, ligesom vi hjælpes ad med at lave mad. Der er selvfølgelig også tid til at hygge omkring bålet.

Derudover skal vi øve os i at pionere og arbejde sammen. Vi skal have lejrbål og så er det også her at årets første juniortropråd med endelig fordeling af patruljer vil blive afholdt – så kom og vær med på en sjov og hyggelig weekendtur!

Praktiske oplysninger:

Start:        Vi mødes lørdag d. 23. september kl. 10.00 i Nordrup-Øster spejdernes hytte Nordrupvej 124, 4100 Ringsted.

Slut:          Søndag eftermiddag kl. 14.00 i Nordrup-Øster spejdernes hytte

Telefon:   (i nødvendige tilfælde): Michael 2126 7385

Udstyr:     Varmt tøj (Vi regner med at skulle være ude hele tiden), regntøj og gummistøvler, ekstra tøj, toilettaske, sovepose (til udendørs brug), liggeunderlag, uniform, kniv (hvis man har), lommelygte, lejrbålskappe, kop, tallerkener, bestik, viskestykke og madpakke til lørdag frokost.

Pris:          Turen koster 120,- kr., som indbetales på konto 1551 5750001882 ved tilmelding. Husk at skrive” juniortur” og ”spejders navn” på indbetalingen. I kan også bruge mobilpay – se Oxeposten.

Tilbagemelding senest tirsdag den 19. september